1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. RMMO’nun atış alanında duran AMX tankının parçalarını çalan kişi tutuklandı
RMMO’nun atış alanında duran AMX tankının parçalarını çalan kişi tutuklandı

RMMO’nun atış alanında duran AMX tankının parçalarını çalan kişi tutuklandı

Rum Milli Muhafız Ordusu’na (RMMO) ait, Güney Lefkoşa bölgesindeki atış alanında sabit şekilde duran AMX tipi tankın, metal parçalarını çalan ve yakalanan kişinin tutukluluk süresinin uzatıldığı belirtildi.

A+A-

Alithia gazetesi ve diğer gazeteler, RMMO’nun Güney Lefkoşa bölgesindeki atış alanında, eğitim amaçlı olarak sabit şekilde duran, AMX tipi tankın, top kısmının büyük bir bölümünün, kulenin arka kısmının ve diğer parçaların, 6 Kasım 2017-8 Şubat 2018 tarihleri arasında çalındığının tespit edildiğini yazdılar.  

Polisin araştırması sonucunda, 2 bin 500 Euro değerinde, 12-15 ton metalin çalındığının hesaplandığını yazan gazete, şüphelinin, metal parçalarını üç farklı araçla, eski metal  parçaları toplayan ve ticaretini yapan fabrikaya taşıdığının tespit edildiğini belirtti. 

Habere göre söz konusu şüpheli 16 Şubat tarihinde tutuklandı ve aynı gün, hakkında 4 gün tutukluluk emrinin verildi ve Lefkoşa Rum Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 

Tutukluluk süresi dün dolan şüphelinin, tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.