1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Rumlardan denetim talebi!
Rumlardan denetim talebi!

Rumlardan denetim talebi!

Rum Maliye Bakanı Konstantinos Petridis, dün Meclis Maliye Komitesi’nde yaptığı konuşmada KKTC’den akaryakıt satın alınması konusundan da söz etti.

A+A-

Fileleftheros gazetesi ekonomi sayfasına göre, Rum Maliye Bakanı Konstantinos Petridis, hükümetin, şu anda akaryakıt konusundaki vergilerin düşürülmesini ileriye götürecek bütçe rahatlığının bulunmadığını düşündüğünü ifade etti.

Milletvekillerinin, akaryakıt vergilerinin düşürülmesi konusundaki çağrısı üzerine Petridis, bunun şu anda ileriye götürülmesi olanağının bulunmadığını söyledi.

Petridis, KKTC’den akaryakıt satın alınması yönündeki bir soru üzerine, polisin ve gümrük makamlarının sınır kapılarındaki ve Yeşil Hat üzerindeki kontrollerini artırması gerektiğini söyledi.

Petridis, bazı tankerlerin Güney’den Kuzey’e geçtikleri ve araçlarını akaryakıtla doldurdukları yönünde önlerine şikayet geldiğini belirterek ,önümüzdeki günlerde konuyla alakalı olarak gümrük makamları ve polisle temasa geçeceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.