1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Rus tutuklu hücrede hayatını kaybetti
Rus tutuklu hücrede hayatını kaybetti

Rus tutuklu hücrede hayatını kaybetti

Güney Kıbrıs’ta tutuklu olan bulunan 57 yaşındaki Rus vatandaşının, geçtiğimiz cumartesi günü tutulduğu hücrede, geçirdiği tahmin edilen kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi.

A+A-

Alithia gazetesi cezaevi yetkililerinin açıklamasına dayanarak, söz konusu Rus vatandaşının, 28 Kasım 2017’den beridir bulunduğu hapishanede, böbrek ve diğer sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini, cezaevi doktorları ve Lefkoşa Rum Genel Hastanesi doktorlarınca takip edildiğini yazdı. 

Rus vatandaşının, geçtiğimiz cumartesi günü ise yine rahatsızlandığı, yapılan ilk müdahalenin ardından ise ambulansla, öldüğünün tespit edildiği Lefkoşa Rum Genel Hastanesi’ne kaldırıldığını yazan gazete, Rus tutuklunun ölümü konusunda, Güney Kıbrıs’ta herhangi bir akrabasının olmaması nedeniyle,  Rusya’nın Güney Kıbrıs büyükelçiliğine de bilgi verildiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.