1. HABERLER

  2. "Sandıktan tarihi bir sonuç ortaya çıkacak"
"Sandıktan tarihi bir sonuç ortaya çıkacak"

"Sandıktan tarihi bir sonuç ortaya çıkacak"

Mağusa gibi son derece önemli bir kentten bağımsız aday olan Akademisyen Ulaş Gökçe, başkan seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleriyle ilgili Yeni Bakış’a çarpıcı değerlendirmelerde bulundu

A+A-

Cümbez etrafında kendisi de dahil birleşenlerin ittifaklarının sonucunu 24 Haziran’da seçimi kazanarak alacaklarını vurgulayan Gökçe, “Bu ise tarihi bir sonuç ortaya çıkaracak. Bize destek veren ilerici, demokrat, çağdaş insanlara, temiz siyaset, bağımsız siyaset isteyenlere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu

“Bir insan kendini yönetebildiği ölçüde değerlidir. Bir şehir veya bölge kendini yönetebildiği kadar vardır, öznedir. Federal yapılardan, üniter devletlere yerel yönetim, yani yerinden yönetim yetkilidir, etkilidir ve hayatidir”

 “Kapalı Maraş ülkenin en büyük ayıbıdır. Bu güzel bölgemiz siyasetin sığlığına teslim olmuştur. Maraş’ın sahiplerine verilmesi ve buranın bir barış uygulama merkezi olmasını talep ediyoruz. Bu rehin alınmış yer Mağusalı Rum ve Türklerin iş birliği yapacakları alan olması gerekiyor”

 “Ne yazık ki bugüne kadar Mağusa’yı yönetenler DAÜ gibi bir mali, entelektüel ve teknik devini görmezden gelmiştir. Çünkü böyle bir vizyonları yoktur. Çünkü bir kamu kuruluşuyla dahi iş birliği yapamayacak kadar kibir doludurlar. Ancak biz bu geleneği tümden ortadan kaldıracağız”

Haberin devamı için tıklayınız.


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.