1. HABERLER

  2. Sertoğlu: "Biz LTB'yi ağlama duvarı yapmayacağız"
Sertoğlu: "Biz LTB'yi ağlama duvarı yapmayacağız"

Sertoğlu: "Biz LTB'yi ağlama duvarı yapmayacağız"

Proje tanıtım etkinliğinde konuşan UBP’nin LTB Başkan adayı Sertoğlu, “Maalesef 4 yıl içinde sadece ağlama ve sızlama duyduk” diyerek, “Artık ağlama sızlama yok arkadaşlar. Biz LTB’yi ağlama duvarı yapmayacağız” ifadesinde bulundu.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Hasan Sertoğlu dün gece “Lefkoşa için iyi gelecek projeler”ini, Selimiye Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte açıkladı.

“Lefkoşa için b1r oluyoruz” sloganı ve “Sana sözümüz var Lefkoşa” temasıyla düzenlenen proje tanıtım etkinliğine katılım yoğun oldu.

Gecede; Ersin Tatar, İdris Oğuz, Özdemir Berova ve Nazım Çavuşoğlu gibi UBP’nin kurmayları da hazır bulunurken, sırasıyla; UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve UBP’nin LTB Başkanadayı Hasan Sertoğlu birer konuşma yaptı.

EROĞLU: “GÜNEŞİN ALTINA MÜHRÜ VURDUN MU, HASAT ÇIKAR ZATEN”

İlk konuşmayı yapan UBP Onursal Başkanı Eroğlu, yaz sezonunun açılmasıyla Pazar günü yapılacak seçimlerde, kimsenin “Hade ilk denize, pikniğe gideyim de sonra oy veririm” dememesi gerektiğini, ilk işinin oy vermek olması gerektiğini söyledi. Eroğlu, “Son zamanlarda oy potansiyeli düşük bazı partiler, belediye başkanlığı bağımsız olsun şeklinde yorumla yapmakta, meclise öneri sunma hazırlığı içine girmekte” diyerek, “UBP her belediyeyi kazandığında, bu belediyenin UBP’nin aynası olduğunu bilelim. Her seçimde mutlaka güneşin amblemini görmeliyiz. UBP belediyeleri, icraat yapan makam olarak görmektedir. Güneşin altına mührü vurdunuz mu, hasat çıkar zaten” ifadelerinde bulundu.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.