1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. “Siz geçinemiyorsanız asgari ücretli nasıl geçinsin?
“Siz geçinemiyorsanız asgari ücretli nasıl geçinsin?

“Siz geçinemiyorsanız asgari ücretli nasıl geçinsin?

UBP Milletvekili Hasan Taçoy’un “Milletvekili maaşları yetersiz” diye açıklama yapması, asgari ücretlinin tepkisine neden oldu

A+A-

UBP Milletvekili Hasan Taçoy’un “Milletvekili maaşları yetersiz” diye açıklama yapması, asgari ücretlinin tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, neredeyse kendi maaşlarının 6 katını alan vekillerin, bu paranın onlara yetmemesine anlam veremediğini ifade etti. Bu açıklamanın ardından bazı vatandaşlar üzüldüğünü belirterek vekillere, “Asgari ücret, sosyal yardım maaşı ve emekli maaşı alan insanlar nasıl geçiniyor?” diye sordu.

Vatandaş ne dedi?

Mehmet Doğan: 14 bin lira ile geçinemiyorlarsa bu işi bıraksınlar

“Ben asgari ücretle çalışan bir şoförüm. Öyle ya da böyle geçinmek zorundayız. Aldığımız maaşla zaten geçinemiyoruz, geçinmeye çalışıyoruz. Milletvekilleri aldıkları maaşla geçinemiyorlarsa bu işi bıraksınlar. Onlar aldığı maaşla geçinemiyorsa biz halk olarak ne diyelim? O kadar maaşı biz alsak tutumlu harcardık.”

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.