1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Sokağın Nabzı: 2018 halkın belini büktü, 2019'dan umut yok, bu yılbaşı da evdeyiz
Sokağın Nabzı: 2018 halkın belini büktü, 2019'dan umut yok, bu yılbaşı da evdeyiz

Sokağın Nabzı: 2018 halkın belini büktü, 2019'dan umut yok, bu yılbaşı da evdeyiz

Genellikle iyi dileklerle, mutlulukla başlayan ‘yeni yıl’ vatandaşta bu defa endişe uyandırdı…

A+A-

Kıbrıs Postası’na konuşan halk, 2018 yılının alım gücünün azaldığı, fiyatların tavan yaptığı, yani ‘karanlık yıl’ sıfatıyla akıllara kazınacağını vurguladı.

Hem maddi hem de manevi anlamda ciddi yıkımlara uğradığı bir yılı geride bıraktığımızı dile getiren vatandaş, 2019’dan ümidini kestiğini, hatta 2018’den daha kötü geçeceğini ifade etti.

Kültürel açıdan yılbaşını evde geçirme geleneğimiz ise, bu yılda da devam ediyor. Yeni yıla evde, ailesi ile birlikte gireceğini söyleyen halk, “Ailem ile keyifliyim” mesajı veriyor.

Hasan Yorgancıoğlu: “2018 zorlu bir yıl oldu”

“2018 deyince aklıma döviz yükselmesinden kaynaklı pahalılıktan dolayı zorlu bir yıl oldu. Maddi yönden zorlu geçti. 2019’a evimde ailemle evimde girmeyi planlıyorum. Herkesin yeni yılının sağlıklı, huzurlu bir yıl olmasını istiyorum. Hükümetin pahalılıkların önüne geçmesini arzuluyorum. İnsanın ister istemez aklı cebine gidiyor”

Haberin devamı için tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.