1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Sorunun kaynağı bağımlılık!
Sorunun kaynağı bağımlılık!

Sorunun kaynağı bağımlılık!

Vatandaşlar ekonomik ve siyasal anlamdaki sıkıntıların Türkiye’ye olan bağlılıktan kaynaklandığını dile getirdi

A+A-

Vatandaşlar, ülkede içinden çıkılmaz bir hal alan ekonomik ve siyasal sorunlardan, UBP kurultayından sonra kurulması mümkün olan yeni hükümetle birlikte bir nebze uzaklaşabilabileceği görüşünde. Yeni bir hükümet fikrine sıcak bakmayan bazı vatandaşlar ise, sıkıntıların hiçbir zaman çözüm bulamayacağını dile getirerek, kurulacak olan hükümet erken seçime gideceği için memlekete masraftan başka bir şey getirmeyecek şeklinde konuştu

Vatandaşlar, Türkiye onayı vermeden KKTC’de yeni bir hükümetin kurulmasının mümkün olmayacağını dile getirdi. Ekonomik ve siyasal anlamdaki sıkıntılarımızın bir an önce çözüme kavuşması gerekli diyen vatandaşlar, sıkıntıların ortadan kalkması için Kıbrıslı Türklerin, özünü yitirmeden Türkiye’ye karşı olan bağımlılıktan kurtulması gerektiğini vurguladı. 

Vatandaş ne dedi?

Hasan Menek: Yeni bir hükümetin kurulmasıyla sıkıntılarımızın biteceğine inanmıyorum

“Ülkede ekonominin bozulmasıyla birlikte, siyasette de sıkıntıların yaşandığı herkes tarafından bilinmektedir. Bu ülkede siyaset ekonomiye ekonomi de siyasete vurduğu için bundan etkilenen de her zaman vatandaş olmuştur. UBP kurultayından sonra hükümetin bozulması söz konusudur. Bunun sonucunda da vatandaşlar erken seçim için sandık başına gitmek durumunda kalacaklar.

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.