1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Taşçıoğlu: Temaslı takip ekibini Ali Pilli bozdu
Taşçıoğlu: Temaslı takip ekibini Ali Pilli bozdu

Taşçıoğlu: Temaslı takip ekibini Ali Pilli bozdu

TIP- İŞ Başkanı Dr. Mustafa Taşçıoğlu, Haber Kıbrıs WEB TV’de yayınlanan “Markaj” programına katılarak, Ali Baturay’In sorularını yanıtladı.

A+A-

Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (TIP-İŞ) Başkanı Dr. Mustafa Taşçıoğlu, Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin sağlıktaki sorunların dile getirilmesini, eleştiriler yapılmasını ve çözüm önerisi sunulmasını kişisel algıladığını, bunlar kimden gelirse onları düşman ilan ettiğini ve onlara düşmanca tutum sergilediğini söyledi.

Sağlık örgütlerinde yer alan kişilerin, sözlü ve yazılı mobinglere ve disiplin soruşturmalarına maruz kaldığını ifade eden Taşçıoğlu, “Sayın Pilli, sağlık örgütleriyle iletişim kurmama yolunu seçti, defalarca talep etmemize rağmen randevu vermedi. Diyalog kurulması için eylem yaptık, Ali Pilli bizi yine dikkate almadı ama Başbakan Faiz Sucuğlu devreye girdi bizimle görüştü” dedi.

Sağlığa istihdam edilen kişilerin Sağlık Bakanı Ali Pilli tarafından kendi istediği yerlerde görevlendirildiğini belirten Taşçıoğlu, temaslı takip ekibine 130 kişi alındığını ancak daha sonra çalışanların ‘benim taraflımsın’ denilerek yerlerinin değiştirildiğini söyledi. Taşçıoğlu, “Ali Pilli’ye diyoruz ki; ‘Temaslı takip ekibini bozan kişisiniz, keyfi görevlendirmeler yapıyorsunuz ancak gerçekleri söyleyince bizi vatan haini ve arkadan vurma ile suçluyorsunuz” dedi.

Haberin devamı için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.