1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Taşınmaz mal vergilerinin ilk taksitinin son ödeme tarihi 30 Nisan
Taşınmaz mal vergilerinin ilk taksitinin son ödeme tarihi 30 Nisan

Taşınmaz mal vergilerinin ilk taksitinin son ödeme tarihi 30 Nisan

Gazimağusa Belediyesi’nin taşınmaz mal vergilerinin 2019 yılı ilk taksitleri son ödeme tarihi olan 30 Nisan mesai bitimine kadar cezasız olarak tahsil edilecek

A+A-

2019 yılının taşınmaz mal vergilerinin ilk taksiti 30 Nisan’a kadar, ikinci taksiti ise 30 Eylül tarihine kadar ödenmesi gerekiyor.

Mali İşler Şubesi’nden verilen bilgiye göre, taşınmaz mal sahipleri ödemelerini Gazimağusa Belediyesi veznelerine başvurarak veya online ödemenin olduğu bankalardan yapabiliyor. Bu yıl taşınmaz mal vergisi faturaları abonelere posta yoluyla gönderilmediği için yükümlülerin Gazimağusa Belediyesi veznelerine başvurarak veya bankalar aracılığıyla emlak vergisi tutarlarını öğrenebilir ve ödeme yapabilir. Ayrıca Gazimağusa Belediyesi’nin Maraş ve Tuzla Veznelerinde de ödeme yapılabilir.

Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Mez-Koop, Credit West Bank, İktisat Bank, Akfinans Bank, Asbank, Yakın Doğu Bank, Türk Bankası, İş Bankası, Üniversal Bankası, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Albank, Novabank ve Capital Bank ile Gazimağusa Belediyesi arasında kurulan sistemle ödeme yapılabilmesinin mümkün olduğu da bildirildi.

Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler Gazimağusa Belediyesi’nin 630 0 500 numaralı telefonunu arayabilir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.