1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Tedbir ve denetimler artırılmalı
Tedbir ve denetimler artırılmalı

Tedbir ve denetimler artırılmalı

Vatandaşlar ülkede son günlerde hızla artan suç olaylarından dolayı tedirgin ve huzursuz olduğunu belirterek, yetkilileri görev yapmaya çağırdı.

A+A-

Vatandaş, Kuzey Kıbrıs halkı, son günlerde artış gösteren şiddet, tecavüz, cinayet ve cinsel saldırı gibi olayların devletin denetimsizliğinden kaynaklandığın söyledi. Ülkeye yapılan girişlerin daha sıkı denetlenmesini isteyen vatandaşlar, adaya girişlerin bu kadar kolay olmaması gerektiğini belirtti. Halk, her geçen gün artarak devam eden suç olaylarından dolayı tedirgin ve huzursuz olduğunu dile getirdi. “Gerekirse polis, kendini belli etmeyecek ve sürekli dışarıda olacak” diyen vatandaşlar, bir şekilde tedbir alınması gerektiğini vurguladı.  vatandaşlar, “Gazetelere baktığımızda neredeyse 3-4 sayfa hep suç işleyenlerin haberiyle dolu. Her gün başka bir olay duyduğumuzda tedirgin oluyoruz” dedi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.