1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. “TL kullandığımız sürece zam kaçınılmaz”
“TL kullandığımız sürece zam kaçınılmaz”

“TL kullandığımız sürece zam kaçınılmaz”

Elektriğe yüzde 30, benzine ise 2 kuruş ile 10 kuruş arası yapılan zammın ardından vatandaş çileden çıktı

A+A-

Elektriğe yüzde 30, benzine ise 2 kuruş ile 10 kuruş arası yapılan zammın ardından vatandaş, çileden çıktı. Gelen giden tüm hükümetlerin durmadan zam yaptığını ifade eden vatandaşlar, bu duruma “Dur” denmesi gerektiğini vurguladı. Yazın göbeğinde yapılan bu zammın ardından vatandaşlar, klima ve vantilatör kullanımında tasarrufa gideceğini ifade etti. Bu şartlar altında yaşamanın zor olduğunu dile getiren sokaktaki insan, “Zaten geçinemiyorduk, şimdi nasıl geçineceğiz?” diyerek bu duruma tepki gösterdi.

“Zamlara son verilmeli”

Vatandaş, bunca zamandır ülkede hiçbir şeyin düzelmediğini ifade etti. Halkın sefalete itildiğini belirten vatandaşlar, “Nereye kadar böyle gidecek?” diyerek devlete tepki gösterdi. Zamlara artık son verilmesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, yapılan zamların geri çekilmesi gerektiğini söyledi. Bazı vatandaşlar ise TL’nin bu ülkede kullanıldığı sürece, zamların devam edeceğini savundu.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.