1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. “Uygulama TC’li öğrencileri kapsamamalı”
“Uygulama TC’li öğrencileri kapsamamalı”

“Uygulama TC’li öğrencileri kapsamamalı”

Ülkemizde üniversite öğrenimi gören TC uyruklu öğrenciler, zorunlu pasaport uygulamasıyla mağdur olduklarını ifade etti.

A+A-

Yeni Bakış’a konuşan KKTC’de öğrenim gören TC uyruklu öğrenciler, yeni düzenleme ile getirilen pasaport uygulamasını olumlu bulmadıklarını dile getirdi

Öğrencilerin giriş-çıkışlarının üniversiteler ve muhaceret arasında sistemli bir çalışma ile halledilebileceğini düşünen öğrenciler, zorunlu hale getirilen pasaport ile işlerin zorlaştırıldığını kaydetti

KKTC’de üniversite öğrenimi gören TC uyruklu öğrenciler uygulamaya konan zorunlu pasaport kararı ile mağdur olduklarını ifade etti. Öğrenciler yeni çıkan düzenlemenin, kedileri için sıkıntı yarattığını belirterek, sitemlerini dile getirdi. Öğrencilerin giriş-çıkışlarının üniversiteler ve muhaceret arasında sistemli bir çalışma ile halledilebileceğini düşünen öğrenciler, zorunlu hale getirilen pasaport ile işlerin zorlaştırıldığını kaydetti. 

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.