1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Vatandaş önünü göremiyor
Vatandaş önünü göremiyor

Vatandaş önünü göremiyor

Ekonomik kriz, sokaktaki insanın umutlarını kaybetmesine neden oluyor. Vatandaş, hükümetin ülkede üretimi tetikleyecek bir takım önlemler almasının gerekliliğine dikkat çekerek, “Üretmeyip sadece tüketmeye devam edersek sonunda yok olacağız” dedi.

A+A-

Ekonomik kriz, sokaktaki insanın umutlarını kaybetmesine neden oluyor. Vatandaş, hükümetin ülkede üretimi tetikleyecek bir takım önlemler almasının gerekliliğine dikkat çekerek, “Üretmeyip sadece tüketmeye devam edersek sonunda yok olacağız” dedi. Yeni Bakış’a konuşan vatandaş, son günlerde dövizin neden olduğu ekonomik çıkmazdan kurtulmanın yolunun, üretim, turizm ve yükseköğrenim politikalarının doğru planlamasından geçtiğini vurguladı. 

Vatandaş ne dedi?

Derdaş kasap: “Ülkede henüz bir şey belli değil”

“Umudumuzu kaybetmek için henüz çok erken, çünkü henüz bir şey belli değil. Genel olarak ben ülkenin gidişatından memnunum. Şu anki satışlarımız iyi durumda, kazancımız Allah’a şükür yerinde pazarın hali akşam üstü daha iyi olur şimdilik bir satış yapamasak da,  ülkemizden de pazarın satışından da ümidimiz var.”

Kazım Arslan:“Artık umut kalmadı”

“Bu ülkede hiçbir şeyin değişeceğine yönelik ümidim yok. Vatandaş isyan etmezse bu durumun değişeceğini sanmıyorum”

Mustafa Yavuz: “Durumumuz ortada”

“Ülkenin geleceğinden yana umudumuz kalmadı. Her şey zaten kötü durumdaydı, her geçen gün biraz daha kötüye gidiyor. Durumumuz ortada. Yetkililer gidişatımızı görüyor, bir şekilde  bizlere el uzatmaları gerekirken bu duruma bir  türlü dur diyen kimse yok”

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.