1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Vatandaş yılbaşında ‘asgari’ eğlence yapacak
Vatandaş yılbaşında ‘asgari’ eğlence yapacak

Vatandaş yılbaşında ‘asgari’ eğlence yapacak

2019 yılına sayılı günler kala vatandaşlar yeni yıl için asgari düzeyde program yapmaya başladı. Hayat pahalılığının had safhada olduğu KKTC’de vatandaşlar yılbaşı gecesi eve kapanıp kısık bir bütçeyle yılbaşı kutlaması yapacaklarını dile getirdiler

A+A-

2018 yılını geride bırakmaya günler kala, birçok vatandaş yeni yıl için program yaptı. Vatandaşlar, dışarıdaki fiyatları makul bulmadığını ifade ederek, yeni yılı evde geçirmeyi planladıklarını söylediler. Vatandaşlar, pahalılığa rağmen bütçeye göre yeni yıl gecesi mangalın yanacağını belirttiler. Bazı vatandaşlar ise asgari ücretle hiçbir şey yapılamayacağını ifade ederek, özel bir şey yapmayacaklarını söylediler.

Vatandaş ne dedi?

Süleyman Barsakcıoğlu: Dışarısı oldukça pahalıdır

“Bu yılbaşını her zamanki gibi evde geçireceğim. Dışarısı oldukça pahalıdır. Bunun yanı sıra hem etin hem de diğer tüketim ürünlerinin fiyatları pahalı oldu. Geçen sene de yılbaşını evde geçirdim, mangal yaktık. Pahalılığa rağmen yine de mangal yakmayı düşünüyorum. Dışarıya çıkmaya korkar olduk. Sonuçta alkollü araç kullananlar olacak.”

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.