1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. “Vatandaşı açlığa mahkum ediyorlar”
“Vatandaşı açlığa mahkum ediyorlar”

“Vatandaşı açlığa mahkum ediyorlar”

Market fiyatlarına göre askeri kantinlerin daha ucuz olduğuna vurgu yapan vatandaşlar, bu ekonomik krizde sivil halkın kantine girmesinin yasaklanmasına tepki gösterdi

A+A-

Market fiyatlarına göre askeri kantinlerin daha ucuz olduğunu belirten vatandaşlar, ekonomik kriz içindeki halkın, askeri kantine girişinin yasaklanmasına tepki gösterdi. Marketçiler Birliği’nin isteği üzerine kantine girişlerin durdurulması kararını halk, doğru bulmadığını söyledi. Vatandaşlar, hükümetin halkın yanında olması gerektiği yerde, halkı zor durumda bıraktığını savundu. Her marketin aynı ürünü farklı fiyatlarda satması da halkın tepkisine neden oldu.

“Göç başlayacak”

Yeni Bakış’a  konuşan vatandaşlar, “İşçinin emekçinin yanında olduğunu söyleyenler hükümete gelince halka yapmadığını bırakmadı. Her şeyi düzelteceğini söyleyerek başa gelenler, bizleri mahvetti. Alım gücümüzün düştüğü ve ekonomik krizin ciddi boyutta olduğu bir zamandayız. Buna rağmen ucuz olduğu için tercih ettiğimiz kantinlerin kapatılması, bir o kadar daha belimizi bükecek. Bu gidişle ya göç başlayacak ya da açlıktan birbirimizi yiyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.