1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Vatandaşın da kafası karıştı!
Vatandaşın da kafası karıştı!

Vatandaşın da kafası karıştı!

Sendika ve örgütlerin ülkenin içinde bulunduğu durumu protesto etmek amacıyla eylem ve grev kararı vatandaşı da böldü

A+A-

Kimi vatandaşlar eylem ve grevlerin birşeyi değiştirmeyeceği görüşünü ortaya koyarken, bir kesim ise sokağa çıkmak için geç bile kalındığını dile getirdi

Yeni Bakış’a konuşan vatandaş, sivil toplum örgütlerinin bugüne kadar yaptığı ve ülkenin içinde bulunduğu duruma tepki göstermek için son günlerde artırdığı eylem ve grevlerinin bir sonuç vermeyeceğini belirtti. Gelmiş geçmiş tüm hükümetler gibi şimdiki hükümetin de grev ve eylemler karşısında sessizliğini koruduğunu ve olumlu bir adım atmadığını ifade eden vatandaş, sivil toplum örgütlerinin ‘kendileri çalıp kendileri oynuyor’dan öteye gidemeyeceğini kaydetti.

 

Vatandaş ne dedi?

Talip Dağa: Hayat bir günlüğüne felç olma

“Asgari ücretten dolayı mağdur olan bir kitle var. Bu ülkede bir eylem olacaksa ekonomik sıkıntılara dikkat çekmek için olmalıdır. Ekonominin sıkıntıya girmesiyle perişan olan vatandaş sokağa dökülmelidir. Fakat sokağa dökülürken geçmiş eylemlerde olduğu gibi 10-15 kişi olmamalıyız. Bu bize bir sonuç vermez.”

Haberin devamı için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.