1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Vatandaşın hediye alacak gücü kalmadı
Vatandaşın hediye alacak gücü kalmadı

Vatandaşın hediye alacak gücü kalmadı

“Sevgililer Günü” kampanyaları bile esnafın yüzünü güldürmeye yetmedi.

A+A-

Sevgililer gününe bir gün kalmasına rağmen esnaf umduğunu bulmuş değil. “Yaşanan ekonomik krizle vatandaşın eli kolu bağlandı” diyen esnaf,  kampanyaların bile vatandaşı çarşıya çekemediğini belirtti. “Vatandaş hediye alamıyor yalnızca fiyat soruyor” diyen esnaf, insanların alım gücünün her geçen yıl daha kötüye gittiğini belirtti. “Yılbaşında kaybettiğimiz umudu, sevgililer gününde de yakalayamadık” şeklinde konuşan esnaf, vatandaşın çarşıya uğrayamadığını ifade etti. Esnaf, “Çarşımız, yılbaşında olduğu gibi sevgililer gününde de beklentimizi karşılayamayacak. Sevgililer gününe 1 gün kala çarşımızda bir canlılık yok” şeklinde konuştu.

Esnaf ne dedi?

Ali İhsan Çevik: Çarşımıza sevgililer günü için hediye almaya gelen vatandaşın çoğu fiyat sorup gidiyor

“Çarşının canlanabilmesi için sevgililer gününden yana beklentimizi yüksek tutsak da, son güne girerken beklediğimiz canlılık çarşımıza yansımadı. Ülkenin ekonomik kriz yaşaması nedeniyle şu ana kadar beklentimizin yanıtını  alamadık. Daha önceki yıllarda özel günlerin yaklaşmasıyla çarşımızda hareketlilik daha fazla olurdu. Vatandaşın çoğu fiyat sorup gidiyor, hediye alabilenlerin seçimi ise pırlantadan yana olmaktadır. Belki son gün bir şeyler olur diye ümit ediyoruz.”

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.