1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Vatandaşın umudu yok!
Vatandaşın umudu yok!

Vatandaşın umudu yok!

Vatandaş, Kıbrıs sorununun taşındığı New York’tan olumlu bir sonuç alınacağına inanmıyor

A+A-

Kıbrıs sorununun çözüleceğine inanmadığını belirten vatandaş, ‘Daha önce Talat, Eroğlu, Denktaş, 

Dr. Küçük gibi liderler bu yollardan geçti. Bugüne kadar olumlu bir sonuç alınamayan müzakerelerden bu kez de olumlu bir şey çıkacağına inanmıyoruz” dedi

Vatandaş ne dedi?

Ersin Kanal: Boşu boşuna kürek çekiyoruz

“Cumhurbaşkanı Akıncı ile Birleşmiş Milletler Genel Sekreterinin yapacağı görüşmede hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünüyorum. Akıncı gibi ülkemizde daha nice Cumhurbaşkanı, Kıbrıs Sorunu için görüşmelere gidecek. Bundan önce Talat, Eroğlu, Denktaş, Dr. Küçük gibi büyük insanlar da bu yollardan geçti. Bu zamana kadar olumlu geçmeyen görüşmelerin Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın New York’a gitmesiyle olumlu yönde değişeceğini sanmıyorum. ‘Kıbrıs Sorunu yaklaşık yarım asırdır devam eden ve çözümü olamayan büyük bir problemdir. Bu bakımdan bu çözümsüzlük 3 asır daha devam edecek gibi görünüyor. Kıbrıs Sorunu’nu Amerika ve İngiltere gibi büyük devletler başlattı. Bu iki devletin sorunun çözümünde istekli olmaması durumunda sorun devam edecek. Boşu boşuna kürek çekiyoruz.”

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.