1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Vergilerle orantılı hizmet yok
Vergilerle orantılı hizmet yok

Vergilerle orantılı hizmet yok

Yeni yıla vergi zamlarıyla giren vatandaşlar, talep edilen vergileri ödeyip vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerine karşın, aynı hassasiyeti devletten görememeleri nedeniyle sitem ettiler.

A+A-

2019 yılına vergi zamlarıyla giren vatandaşlar, talep edilen vergileri ödeyip vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerine karşın, aynı hassasiyeti devletten görememeleri nedeniyle sitem ettiler. 

Yeni Bakış’a konuşan vatandaşlar, “devlet ve belediyelere vergilerimizi bir tamam ödememize rağmen karşılığını göremiyoruz” şeklinde eleştiride bulundu. 

Vatandaşlar, yetkililerin aldıkları vergilerin karşılığında çözüm üretmediğine değindi. Vatandaşlar, “ülkede alt yapının olmadığı için yağan yağmurlar sonucunda mağdur oluyoruz” ifadelerinde bulundu. Verilen vergilerin karşılığında ülkemizde hiçbir proje üretilmiyor diyen vatandaşlar, engelli ve bisiklet yollarının eksikliğine de değinerek her gün çeşitli tehlikeler atlatıyoruz ifadelerinde bulundu. Vatandaşlar alınan vergilerin yetkiler ve yandaşları tarafından yendiğini belirterek, verdiğimiz vergilerle bu ülkede hizmet olmasından yana yalnızca hayal kurduklarını belirttiler. “Bizler vatandaşlık görevini yaparak vergilerimizi ödediğimiz halde hiçbir hizmet göremiyoruz” diyen vatandaşlar, yetkililerin sorumsuz olduğuna dikkat çektiler. 

Haberin devamı için tıklayınız.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.