1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Zelenski: Ben buradayım, silahlarımızı bırakmayacağız
Zelenski: Ben buradayım, silahlarımızı bırakmayacağız

Zelenski: Ben buradayım, silahlarımızı bırakmayacağız

Ukrayna Devlet Başkanı Twitter hesabından bir video yayınladı. Videoda, Ukrayna Devlet Başkanının, "Herkese günaydın. Yalan haberlere inanmayın. Ben buradayım. Silahlarımızı bırakmayacağız" dedi.

A+A-

Ukrayna güçleri başkent Kiev'in sokaklarında gece boyunca Rus askerleriyle çatıştı. İşte bölgede son yaşananlar...

Moldova'dan Sputnik'e yayın yasağı

Moldova'nın Rus yayın organı Sputnik'in yayınlarına son vereceği belirtildi.

Sputnik Moldova'dan, Rus haber ajansı RIA Novosti'ye yapılan açıklamada, Moldova hükümetinin ajansa bildirimde bulunduğu ve internet sitesinin çalışmalarına bugünden itibaren, radyo yayınına ise 7 Mart'tan itibaren son verileceğini bildirdiği belirtildi.

Zelenski'den AB'ye üyelik çağrısı: Artık bir karar verin

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski yeni bir Twitter paylaşımı yaparak, Avrupa Birliği'ne seslendi. Zelenski, "Uzun süredir devam eden tartışmayı kesin olarak kapatmak ve Ukrayna'nın Avrupa Birliği üyeliğine karar vermek için çok önemli bir an" ifadelerini kullandı.

Zelenski: Buradayım

Ukrayna Devlet Başkanı Twitter hesabından bir video yayınladı. Videoda, Ukrayna Devlet Başkanının, "Herkese günaydın. Yalan haberlere inanmayın. Ben buradayım. Silahlarımızı bırakmayacağız. Devletimize sahip çıkacağız. Silahlarımız gücümüzdür. Burası bizim toprağımız, ülkemiz, bizim çocuklarımız. Bütün bunları koruyacağız" ifadeleri yer alıyor.

Öte yandan Zelenski, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile telefonda görüştüğü bilgisini de paylaşarak, şunları kaydetti: "Ortaklarımızdan silah ve teçhizat geliyor. Savaşa karşı koalisyon aktiftir."

Kaynak: https://halktv.com.tr/

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.