1. HABERLER

  2. GÜNEY KIBRIS

  3. Zinon, Alexey Meshkov ile görüştü
Zinon, Alexey Meshkov ile görüştü

Zinon, Alexey Meshkov ile görüştü

Rum Dışişleri Bakanlığı Genel Müdürü Aleksandros Zinon’un, Rusya Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Alexey Meshkov ile bir araya gelerek, ikili ilişkilerin yanısıra Kıbrıs sorunu ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in Moskova ziyareti konusunu ele aldı.

A+A-

Fileleftheros gazetesi, Zinon’un, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in bu yıl içerisinde gerçekleştireceği ve bir dizi önemli ikili anlaşmanın imzalanması beklenilen Moskova ziyaretinin iyi şekilde hazırlanması amacıyla Rusya Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Alexey Y.Meshkov ile bir araya geldiğini yazdı.

Görüşmenin, mükemmel bir ortamda geçtiğini yazan gazete, iki ülke arasındaki ikili ilişkilerin ve her iki tarafın bu ilişkilerin derinleştirilmesindeki siyasi iradesinin yeniden teyit edildiğini belirtti.

Habere göre görüşmede, Kıbrıs sorunundaki mevcut durum, AB-Rusya ilişkileri ile Suriye, Ukrayna, Kore yarımadası gibi uluslararası meseleler konusunda da görüş alış verişinde bulunuldu.

Haravgi gazetesine göre görüşme Moskova’da gerçekleşti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.