1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bu nasıl yumuşak geçiş Başbakan?
Bu nasıl yumuşak geçiş Başbakan?

Bu nasıl yumuşak geçiş Başbakan?

Yaklaşık bir ay önce elektrik fiyatlarına 'yumuşak' bir geçişle zam yapacaklarını açıklayan Başbakan Faiz Sucuoğlu'na, elektriğe bugün yapılan %270'a varan zam sonrasında tepkiler yağıyor.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Faiz Sucuoğlu, elektrik fiyatlarına yapılacak zam ile ilgili yaklaşık bir ay önce yapmış olduğu açıklamada, "Yumuşak bir geçişle zam yansıtmayı ön görüyoruz, az kullanana az çok kullanana çok artış yansıtacaklarını bu uygulama ile de dar gelirli kısmı koruyacağız" ifadesini kullanmıştı.

Yaklaşık bir ay önce elektrik fiyatlarına 'yumuşak' bir geçişle zam yapacaklarını açıklayan Başbakan Faiz Sucuoğlu'na, elektriğe bugün yapılan %270'a varan zam sonrasında tepkiler yağıyor. Bir çok vatandaş bu nasıl yumuşak geçiş, bir de sert geçiş olsa halimiz ne olacaktık Allah bilir" ifadesini kullanıyor.

 

Elektrik tarifesi ve yapılan zam ile vatandaşın faturalarındaki yansıması şu şekilde olacak;

310 TL’lik fatura 502 TL’ye,

647 TL’lik fatura 1,420 TL’ye,

970 TL’lik fatura 2,443 TL’ye,

1,294 TL’lik fatura 3 bin 681 TL’ye çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.