Haberatör
  • GÜNDEM
  • DÜNYA
  • GÜNEY KIBRIS
  • TÜRKİYE
  • BAKIŞ AÇISI (CANLI YAYIN)
  • EKONOMİ
  • BELEDİYELER
  • RÖPORTAJ
  • EĞİTİM
  • Kategoriler
    • Belediyeler
    • Dünya
    • Eğitim
    • Ekonomi
    • Gazete Manşetleri
    • Gündem
    • Güney Kıbrıs
    • Kültür & Sanat
    • Magazin
    • Röportaj
    • Sağlık
    • Spor
    • Teknoloji & Bilim
    • Türkiye
    • Yaşam
  • Foto Galeri
    • Gündem
    • Güzellik
    • İlişkiler
    • Magazin
    • Moda
    • Sağlık
    • Sanat
    • Spor
    • Teknoloji & Bilim
    • Yaşam
  • Web TV
    • Eğitim
    • Gündem
    • Kültür & Sanat
    • Spor
    • Teknoloji
    • Yaşam
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
  1. HABERLER

  2. faiz sucuoğlu Haberleri

  • Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
  • 5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor
  • 5 Aralık 2025 Döviz Kurları
  • Cami kursunda 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!
  • 21 kaçak daha yakalandı
  • Depozitosunu isteyen kiracıyı alıkoyan emlakçı serbest bırakıldı
  • Marketten parfüm çalan zanlı teminatla serbest bırakıldı
  • Bakanlık Müsteşarşılığı görevine Çalışma Dairesi Müdürü Sezgi Çobanoğlu Ballı atandı
  • Cahitoğlu, 7 ayrı suçtan itham ediliyor
  • Ali Kişmir’in davası karar için süresiz ertelendi
Lefkoşa17 °C
Bu nasıl yumuşak geçiş Başbakan?Bu nasıl yumuşak geçiş Başbakan?Yaklaşık bir ay önce elektrik fiyatlarına 'yumuşak' bir geçişle zam yapacaklarını açıklayan Başbakan Faiz Sucuoğlu'na, elektriğe bugün yapılan %270'a varan zam sonrasında tepkiler yağıyor.
Sucuoğlu: "Kamuyu disipline sokacağız"Sucuoğlu: "Kamuyu disipline sokacağız"
Sucuoğlu: “Market fiyatlarını bizzat ben denetleyeceğim”Sucuoğlu: “Market fiyatlarını bizzat ben denetleyeceğim”UBP Genel Başkanı, Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu, Vatandaşın en önemli sorunu olan yüksek market fiyatlarıyla ilgili gerekli çalışmaların önümüzdeki hafta başlayacağını kaydetti.
“12 belediye ile Haziran sonu seçimlere gidilmesini planlıyoruz”“12 belediye ile Haziran sonu seçimlere gidilmesini planlıyoruz”
Uygulama 1 Mart itibarıyla uygulamaya girecekUygulama 1 Mart itibarıyla uygulamaya girecekBaşbakan Faiz Sucuoğlu elektrikte yeni fiyatlandırmanın 1 Mart itibarıyla uygulamaya gireceğini açıkladı, fiyat değişikliği ile ilgili bilgi vermedi.
"Hiç kimse annesinin karnından bakan olarak doğmaz""Hiç kimse annesinin karnından bakan olarak doğmaz"
"Bizim bütün mücadelemiz KKTC’nin tanınması yönünde""Bizim bütün mücadelemiz KKTC’nin tanınması yönünde"Sucuoğlu, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Demokrat Parti (DP) ve Yeniden Doğuş Partisi’nden (YDP) oluşan 3’lü koalisyon hükümetinin kabinesini bugün Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a sunduktan sonra TRT Haber’e konuştu.
"Sosyal medyada yazılanları şaşkınlıkla izliyorum""Sosyal medyada yazılanları şaşkınlıkla izliyorum"
"Pazartesi Bakanlar Kurulunu Cumhurbaşkanına sunacağım”"Pazartesi Bakanlar Kurulunu Cumhurbaşkanına sunacağım”Toplantı çıkışında açıklama yapan UBP Genel Başkanı Sucuoğlu, UBP'nin hükümete hazır olduğunu belirterek "Çok olumlu ve güzel bir toplantı oldu. Pazartesi Bakanlar Kurulunu Cumhurbaşkanına sunacağız”dedi.
Sözler unutuldu.. UBP-DP-YDP hükümeti kurulduSözler unutuldu.. UBP-DP-YDP hükümeti kuruldu
“Hükümet kurma çalışmaları bugün sonuçlanacak”“Hükümet kurma çalışmaları bugün sonuçlanacak”Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, hükümet kurma çalışmalarının bugün sonuçlanmasının ve pazartesi günü Bakanlar Kurulu’nun Cumhurbaşkanı’na sunulmasının planlandığını bildirdi. 
"Pazar gününe kadar sonuç çıkmazsa, Pazartesi görevi iade edeceğim""Pazar gününe kadar sonuç çıkmazsa, Pazartesi görevi iade edeceğim"
Sucuoğlu: "Çalışmalarda bir kopma yok"Sucuoğlu: "Çalışmalarda bir kopma yok"Başbakan Faiz Sucuoğlu Kıbrıs Postası canlı yayınında hükümet kurma çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.
UBP-HP koalisyonu daha ağır basıyorUBP-HP koalisyonu daha ağır basıyor
UBP yeniden HP'ye döndü!UBP yeniden HP'ye döndü!Faiz Sucuoğlu, hükümeti kurma çalışmalarıyla ilgili Haber Kıbrıs’a açıklama yaptı.
siteye gitmek için tıkla

ÇOK OKUNANLAR
  • 5 Aralık 2025 Döviz Kurları5 Aralık 2025 Döviz Kurları
  • Cahitoğlu, 7 ayrı suçtan itham ediliyorCahitoğlu, 7 ayrı suçtan itham ediliyor
  • Depozitosunu isteyen kiracıyı alıkoyan emlakçı serbest bırakıldıDepozitosunu isteyen kiracıyı alıkoyan emlakçı serbest bırakıldı
  • Cami kursunda 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!Cami kursunda 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!
  • Marketten parfüm çalan zanlı teminatla serbest bırakıldıMarketten parfüm çalan zanlı teminatla serbest bırakıldı
Haberatör
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2017

Haberatör

 |  0548 857 58 51 - 0548 868 25 63  |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • 5 Aralık 2025 Döviz Kurları
    • Cahitoğlu, 7 ayrı suçtan itham ediliyor
    • Depozitosunu isteyen kiracıyı alıkoyan emlakçı serbest bırakıldı
    • Cami kursunda 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!
    • Marketten parfüm çalan zanlı teminatla serbest bırakıldı
    • Bakanlık Müsteşarşılığı görevine Çalışma Dairesi Müdürü Sezgi Çobanoğlu Ballı atandı
    • 21 kaçak daha yakalandı
    • Bakan Hasipoğlu’ndan yatılı Engelsiz Yaşam Evi müjdesi!
    • Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu mahkemede
    • "Parti başkanı olayım diye bir iddiam yok"
    • Çalışma Bakanlığı Müsteşarı Serhat görevden alındı!
    • 4 Aralık 2025 Döviz Kurları
    • 5 gün boyunca sağanak yağmur bekleniyor
    • Ali Kişmir'in Anayasa Mahkemesi'ndeki duruşması bugün devam edecek
    • Ali Kişmir’in davası karar için süresiz ertelendi