1. YAZARLAR

  2. Arif Alasya

  3. Bu ne saldırı
Arif Alasya

Arif Alasya

Yazarın Tüm Yazıları >

Bu ne saldırı

A+A-

Artık nüfusumuzu,kimliğimizi  ve semaye yapısı ile kurumlarımız ve yasalarımızı değiştirmek için ciddi bir saldırı var.Ne yazık bu saldırılara alet olan sözde halkı temsilen meclise gönderdiğimiz Milletvekillerimiz da bile isteye alet olmaktadır.

Son yapılan hamle Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimarlar Birliğinin yetkilerine yönelik kısıtlamalardır.

Ne yazık ki bu yasa değişikliğini önerenlerin meslekleri bu değişiklikleri önerecek nitelikte de değillerdir.Öneriyi verenlerden biri Doktor,diğeri ilahiyatçı bir diğeri ise Üniversite sahibidir..Yani bu üç isim başkaları adına bu önergenin sahibi olmaktadırlar.

Nedir değişikliği istenen?

TC ile protokole bağlanmış ve ya TC'den gelecek projeler yasada değişiklik yapılarak ''Vize zorunluluğunu''kaldırmak,

Yani Kıbrıs'ta yaşayanlar Devlet da buna dahil vize uygulamasına tabi olacak ancak TC'den gelecek projelerin tümü vize kapsamı dışında kalacak.

Hani ya Türkiye KKTC'yi tanıyordu,biz Devlettik,Yasalarımız vardı.Türkiye bizim Mühendis ve Mimarlarımızı bile tanımıyor yok Devletimizi..Üstelik bu tanınmamazlığa seçtiğimiz vekiller aracı oluyor.

Şimdi gelin da bu ülkede ekonomik ve sosyal hatta askeri işgal yoktur deyin.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.