1. YAZARLAR

  2. Arif Alasya

  3. Kılıçdaroğlu ve CHP..
Arif Alasya

Arif Alasya

Yazarın Tüm Yazıları >

Kılıçdaroğlu ve CHP..

A+A-

Gazetelerden haber:

CHP Başkanı Kılıçdaroğlu günü birlik KKTC’yi ziyaret edecek.

Programı da açıklandı:

‘’Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ersan Saner ile birer görüşme yapacak.

Siyasi parti genel başkanlarıyla da bir araya gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın mezarını ziyaret edecek.’’

Bu ziyaretin amacı ne olabilir? Zaten Kıbrıs konusunda bilgi birikimi yok.

Önce Cunhurbaşkanı ve Başbakan ile görüşecek sonra kerhen Siyasi parti başkanları ile görüşecek, sonra da Denktaş’ın mezarını (Bu güne kadar yaptırılamayan) ziyaret edecek.

Bu son yayınlanan diziden da büyük bir rezalet.

Dünyanın da bildiği üzere Kıbrıs Türkünün Lideri ve Kıbrıs Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr.Küçük’tür.Denktaş ondan sonra gelen ve lider olan biridir.Onun yetiştirip beslediklerinin ona yakışır bir mezar yapmamalarını onunla ayni ideolojiyi paylaşmasam da ben bile kınıyorum.

Ne CHP ne de onun bu güne kadarki Başkanları bu güne kadar Kıbrıs’ta barış isteyenlerin yanında olmadı. Hatta daha çok Erbakan’ın fetih zihniyetinden yana oldular.

Bu ziyaret muhtemelen son zamanlarda Tayyip beyin ortaya koyduğu çözümsüzlük politikalarına destek amaçlı bir ziyaret olacak.

Önce Cumhurbaşkanı ve sonrası Başbakan ile yapacağı görüşme sonrası basına Kıbrıs konusunda son ortaya konan tezlerine destek belirten bir konuşma yaparak ayni zamanda bu konuda Tayyip beye da desteğini sunacak.

Sonrasında muhalefet ile kerhen bir görüşme gerçekleştirerek onlara da Kıbrıs konusunda TC’nin birlik içinde olduğunu söyleyecek.

Son olarak da Her iki liderin da mezarını ziyaret etmeyerek değil bizler ile yönetilen insanlar arasında ayırım yaptıklarını Liderlerimiz arasında da ayırım yaptıklarının göstergesi olarak sadece Denktaş beyin kabrini ziyaret edip adadan ayrılacak.

Sonuç olarak Sırrı Süreyya Önderin dediği ‘’Kıbrıs TC’nin kalın barsağıdır’’söyleminin ne kadar doğru olduğunu acı ama gerçek olarak Saygı duyduğumuz Ecevit’in partisinden de duyarak üzüleceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.