1. YAZARLAR

  2. Muhammet Gözay

  3. Müdahale ve Taçoy!
Muhammet Gözay

Muhammet Gözay

Yazarın Tüm Yazıları >

Müdahale ve Taçoy!

A+A-

Hasan Taçoy BRT'ye bir demeç veriyor. Demeci okuduğunuzda veya dinlediğinizde bu demeci verenin de sanki de ayni şeyleri yapmadı ya da yapanlarla ortak hareket etmedi sanırsınız. 

Valahi de pes dedim dinlediğim zaman. Bak bir aynaya ey Taçoy dedim.  

Neydi Taçoy'un BRT'ye verdiği demeç: 

'AKP’nin UBP kurultayına nasıl müdahale ettiği' ve bunu da Taçoy, öyle bir anlatıyor ki vay be dersiniz adam gerçekten de müdaheleye, baskıya nasılda karşı olduğunu sanırsınız gerçekten de kendisini tanımayıp da bilmeseniz. Ama tanıdığımız için güleriz yaptığı konuşmaya. Ne kadar da kendini açıkça ortaya koyduğunu görürüz. Siyaset mi bu, yoksa siyaset hep yalan söylemek kandırmak mıdır dersiniz. Bu da onların işleri mi dersinlz. 

Her neyse, Kurultayda itiraz ediyor Taçoy, ‘rakibini destekledi AKP teşkilatı’ diyerek. Neden şikayet ediyor Taçoy? 

Kendisini AKP desteklemediği için öyle değil mi? 

Bal gibi de öyledir. 

Ha şayet kendisi desteklenmiş olsaydı şükran çekecekti belki de AKP'ye. 

Açıkçası kendi destek görmedi diye şimdi ver yansın ediyor. Siyasi anlayışına bakınız. Duruşlarına bakınız. Ama normal bunlar. Çünkü hep bu yolda hareket ettiler. Çizgileri hep bu şekilde devam ermiştir. Müdahale, baskı ve tehdit onların yaptıkları tek şeyleri olmuştur. Ama iş kendilerine gelince, başlarlar ayağa kalkmaya ve şikayet etmeye. Halbuki sizler bunların üzerine kurulmuş bir partisiniz. Sizler bunları yaparken iyi oluyor da sıra sizin içinize gelince kötü oluyor mu? Evet, aynen öyle oluyor. 

Hasan Taçoy, siyasete yeni başlayan birisi değil. 

Yani dünkü çocuk sayılmıyor. 

Eski bir kurt oluyor. 

Eski kurtları yenebilirler mi dersiniz? Aslında günü gelir onlarda  mağlup olurlar. Herkes yenilmez ya da gidemez değildir. Gider öyle ya da böyle. Tarihe bir bakarsak bunları orada görebiliriz. 

Gelelim Taçoya, parti başkanlığı için çabalayan, Eroğlu'ndan sonra ben olacağım diyen ve hatta Eroğlu tarafından da desteklenendi. Ama olmadı. 

Şöyle bir hatırlayalım Hasan Taçoy'u Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası sırasında AKP’den gönderilen ekiple çok yakın temas halinde olmasını. Bu yakın temasını da Özgür Gazete’de çıkan fotoğrafları açıkçan ortaya çıkarmış oluyor kendisini. 

Gece geç saatlere kadar Hasan Taçoy’un AKP kampanya ekibiyle toplantılar, görüşmeler yaptığı meydana çıkıyor. Yani Taçoy Ankara’nın, AKP'nin yolladığı adamları ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimine yapılmış açık müdahalelerin içerisinde yer almıştır. 

Şimdi bu mücadelenin içerisinde yer alan ve birlikte seçimlere karşı koyan kişi şikayet ediyor BRT'de ve ver yansın ediyor AKP'ye!

Neden şikayet?

Neden ver yansı?

Taçoy'un buna hakkı var mı? 

Senin bunu şikayet edebilmen için temiz olman gerekmez mi? 

Nerde senin bu temizliğin?

Yok!

Sen Hasan Taçoy, cumhurbaşkanlığındaki seçimlerde yapılan dış müdahalede açıkça  yer alacaksınız, her türlü açık ya da kapalı  operasyonun başınıda onlara birlikte yapacaksın ve toplumun iradesini yerle bir edeceksin, ondan sonra da temiz ve de dürüst siyasetçi kimliğine bürünerek Kurultayda müdahele yapıldı diyeceksin. 

Kimi kandırırsın ki!

Sen yaptıklarına bir bak ve ona göre ekranlar karşısına geç!

Hani meşhur bir ata sözü vardır.

İnsan ne ekerse onu biçer diye!

Bugün de Taçoy, sen ektiğini biçiyorsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.