1. YAZARLAR

  2. Arif Alasya

  3. Pahalı oyun
Arif Alasya

Arif Alasya

Yazarın Tüm Yazıları >

Pahalı oyun

A+A-

Bu pahalı oyunu sahneye koyan Erhan Arıklı ve kurduğu partisi YDP.

Biz Kıbrıslılar da şimdi oturmuş sahneye konan bu kirli ve şaibeli oyunu gözlerimizi kıpmadan seyrediyoruz.

Seyrediyoruz derken de bu oyunu sahneleyecekleri salonuna onları dâhil eden UBP’nin sayesinde seyirci durumundayız.

YDP kurulurken Erhan Arıklı amaçlarının Kıbrıslıların onlara vermediği hakları almak için onlarla mücadele edeceklerini, buraya dönmeye değil ölmeye geldik ve bu mücadelede onların dilinde ızmarit söndürecek kadar da kin dolu olduğunu söylediniz.

Ne yazık ki bu söylemleriniz aynen HP’nin olduğu gibi bir kesim tarafından benimsenmiştir. Özellikle DP içinde yer alan büyük kitleniz ile UBP içinde yer alan daha küçük kitleniz size destek çıkıp saflarınızda yer almıştır.

Son seçimlerde da Mecliste 2 Milletvekili ile yer alma güvenini vermiştir.

Bu güven sonrası görkemli bir şekilde bizim on binlere varan üyemiz var ‘’Bekleyin bizi geliyoruz’’nidaları ile coştunuz.

Sonunda size oyununuzu sahnelemek için UBP’nin sağladığı salonda gerçek amaçlarınız sizi ancak bölmeye yaradı.

İyi ki iki Milletvekiliniz var ve kavga iki kişi arasında geçiyor bir de 6-7 olsaydınız herhalde kan çıkardı.

Bir kurultay yaşadınız iki vekil gırtlak gırtlağa geldiniz.

Birbiriniz hakkında söyledikleriniz, yazdıklarını ve yaptıklarınız Sizlerin tüm amaçlarının ülkeye hizmet değil kendi kişisel ve yandaşlarınıza sağlayacağınız menfaatler uğruna olduğunu açıkça sergilemektedir.

Biriniz sabıkalı bir yandaşını bir Üniversitenin mütevelli heyetine atarken ‘’Benim vicdanımda suçsuz’’diyebilecek kadar pervasız olurken, diğeriniz partinin şu anki mevcut Yönetim Kurulu’nu “suç örgütü” olarak nitelemekte, tecavüz ve hırsızlık suçlarından cezaevinde yatan kişilerin Parti Meclisi ve MYK’da olduklarını açıklamaktadır.

Biriniz KIBTEK’de yolsuzluk var derken diğeriniz. "KIBTEK ile ilgili olarak KIBTEK’de bu kadar yolsuzluk var, vurgun var dediler. Bir kişiyi bile görevden almadılar. Yasal yolsuzluk dediler. Yasal yolsuzluk nasıl olur biri bana bunu anlatsın” demektedir.

Bunlar kavganın görünün yüzü altında daha neler çıkacak.

Sonuç olarak bu partinin amacı demek ki KKTC’ye yardım etmek değil bunca yıldır sürdürülen üleşim ekonomisinden pay ve menfaat sağlamakmış.

UYANIN..Bize çok pahalıya mal olacak bu oyunu seyrettirmeyin

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.