1. YAZARLAR

  2. Alper Özsakınç

  3. Selam olsun tüm dostlara şiirimin adı
Alper Özsakınç

Alper Özsakınç

Yazarın Tüm Yazıları >

Selam olsun tüm dostlara şiirimin adı

A+A-

Hikâyemin başlangıcında umutlarımı koydum ortaya, yeni bir nikâhtı kıyılan gönlümün yakın kıyısında, ak saçlı bir adamdım zamanın en uzağında, selam olsun gençliğime selam olsun tüm dostlara.

Onca gürültü onca kalabalığın arasında, bir sendin ümidim bir sendin gördüğüm, karanlıkları başka olur âşıkların akşamında, kördüğüm kalır sözler takılır boğazımda.

Yağmurun sesiydi içimdeki öfkemi bastıran, iliklerimde hicran gözlerimde nem kalan, ölmek için geldim gideceksem bu dünyadan, selam olsun gençliğime selam olsun tüm dostlara.

Kırdığın cansa biraz düşünmek gerek, nerde hata varsa oradadır engerek, ey insanoğlu biraz çaba biraz yürek, destan değil yazdığım sadece biraz edep .

Çabasız emek nasıl olmaz ise, çekeceğiz bu derdi istesek te istemesek te , gün gelecek bu devran dönecekse ,selam olsun gençliğime selam olsun tüm dostlara .

Anlamak istersen beni önce bileceksin, ettiğin küfürse durup düşüneceksin, sevmek ağırdır her bedende durmaz, akılda çoktur amma her doğruyu anlamaz .

Beş parmağın beşi nasıl ki bir değilse, günlerin ayların sadece adı değişirse, umuduna küsme umut senin elinde, selam olsun gençliğime selam olsun tüm dostlara...

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.