Arif Alasya

Arif Alasya

Yazarın Tüm Yazıları >

Son Durum

A+A-

Bu bizi emirle yönetenler var ya çok çok akıllılar. Emekli maaşlarından kesinti yapamayacaklarını biliyorlar geçmişte denediler mahkemede kaybettiler. Çalışan memurdan da öyle %20 kestim demekle olmaz vergi yasalarında düzenleme yapması lazım. İpin ucu sermayeye dokunacağım için vergi yasasında da düzenleme yapamazlar.

Bunu bilerek isteyerek yaparlarsa kararları mahkemeden döner ama sonuç alınıncaya kadar kesinti yapılır yani bir nevi faizsiz iç borçlanma. Mahkemede kaybedince da daha önce olduğu gibi farkları ödeme takvime bağlanır parça parça önümüzdeki seneye sarkar.

Bir da başka amaçları bakın emekliye ve memura bunu yaptık asgari ücretliye yaptığımız zam miktarı emekli ve memurdan fazlaya getirecekler.

Sizi gidi tinyozlar.

Ama gözden kaçırdıkları bir şey var çalışanın cebini ne kadar daraltırsanız piyasaya düşen para azalır ve başta küçük esnaftan başlayarak iflaslar artarak devam eder.

Ha umurunuzda değil büyük sermaye ve Bankalar ayakta kalsın. Devlet kesesinden beslediğiniz makamlar rahat etsin size yeter

Biliyorum şimdi size oy verenler pişman hatta elim kırılsa da vermeseydim diyorlar ama umurunuzda değil alıştınız bu kesim 4 sene 364 gün size söver ama o son 24 saatte oyunu size verir.Yıllardır durum bu.

İşte bundan dolayı sakın ola bu yazıya hele hele bu hükumeti oluşturan partilere oy verenler olumlu ve ya olumsuz yorum yapmasın yemem artık.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.