1. YAZARLAR

  2. Alper Özsakınç

  3. Zülfü Güzelim
Alper Özsakınç

Alper Özsakınç

Yazarın Tüm Yazıları >

Zülfü Güzelim

A+A-

Mukadderattı belki de bu yaşanan, gençliğimden aklımda kalan, belki de teslimiyetti aşka uzanan.

Bir film gibi izlerken, hayatımın geri kalanını, feragat etmiştim ben bu yaşımdan, yakışıklı çağımın, ilk sevdasından, ilk heyecanımın bıyıklarıma düşen ilk ter damlasından.

Meşru müdafaamın aşk ekseni, öylesine çok sevmiştim ki seni, sana olamazdı serzenişim, sen yarışımın son kulvarında, kuşkulu bakışların tam ortasında, vasıl olmak elde değildi artık, elini eteğini çekmişti istinat!

İstinat ki: zayıf yanlarımın aklıselimi, serseri gençliğimin, güzide kalan, meşakkatli sebebi, dayanma gücümün en güçsüz hali.

Gel yarım kalmış bir sevdadan, söz etmeyelim şimdi, doruklara çıksın müjdemiz, müjdemiz olsun doğacak çocuklarımıza, şahikada kalsın ellerimiz, senin yüzünden gülelim umutlarımıza, ahengi tamamlayalım, saçların çalsın kahverengiye, bembeyaz olsun tahayyül, benzesin en sevdiğin orkideye.

Zülfü güzelim, bestelerimin suçsuz günahkârı, hasılım, hasbel kader kaldığım, hasretin, nispet yapar gibi bakarken bana, nicesiz kaldım ben, sensizliğin yanında, alevsiz yandı çoğu zaman ateşim, sen!

Cennetimde açan şûcan çiçeğim , saklı bahçemin bal köpüğü, gölgesinde serinlediğim , kör kaldım sana bugün .

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.