1. YAZARLAR

  2. Klinik Psikolog Berrak Yörük

  3. 10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü
Klinik Psikolog Berrak Yörük

Klinik Psikolog Berrak Yörük

Yazarın Tüm Yazıları >

10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü

A+A-

Bugün 10 Mayıs 2020. Tarih dünya psikologlar gününün tarihi. 1 sene daha geçmiş olduğunu fark ettiğim bu günde de psikologlar yasaları olmadan topluma hizmet etmeye devam ediyorlar.

Bu bir sene de değişen tek şey belki de mesleğimle ilgili tek olumlu gözlemim dünya psikologlar gününe karşı olan farkındalığın artması ve her yeni gelen 10 mayısta kutlamaların çoğalması oluyor.

Mesleğe bakıldığı zaman oldukça popülaritesi yüksek ve her toplumda ihtiyaç olarak hissedilmesinin yanında ülkemizde bu tarihin tanınması konusunda ilerleyişi umarım hızla artacaktır.

Kişilerin ruhlarına dokunan biz profesyonellerin günü olarak bugünü yine yeniden, meslek yasaları olmadan kutlamak zorunda kalan meslektaşlarımın 2021 yılının 10 Mayısında meslek yasaları çıkmış bir şekilde kutlamasını canı gönülden diliyorum.

Sevgili psikoloji öğrencileri geleceğin psikologları sizlerin de gününüz kutlu olsun.  Unutmayınız ki iyi bir psikolog olmak için uzmanlık alanınızı şimdiden düşünerek hangi alana daha yakın hissettiğinizi keşfetmekle başlayacaktır. Etiğe göre çalışıp empati kurabilen disiplinli ve dürüst çalışabilecek nice psikologların yetişmesi dileklerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.