1. YAZARLAR

  2. Zafer Kurtuluş

  3. Hadi Zorlu Töre, göster kendini!
Zafer Kurtuluş

Zafer Kurtuluş

Yazarın Tüm Yazıları >

Hadi Zorlu Töre, göster kendini!

A+A-

Haziran ayında meclis başkan yardımcısı Zorlu Törenin şoförü toplam 395 saat çalışıyor. Bunu da çalışma gününe böldüğümüz zaman, çalışma günüde 22 iş günü olduğu için o da ediyor günde 18 saat. Yani Törenin şoförü bu kadar çok saat mesai yaptığı belirtiliyor.
Bu nasıl olur dersiniz.
Günde 18 saat çalışmak.
Hangi beden buna dayanır ki?
Uyku ne zaman uyur bu şoför?
Ne zaman dinlenmiş vaziyette direksiyonun başına geçer?
Böyle bir şey olabilir mi?
Araç kullanmak için uyku almak gerekir.
18 saat ayakta duracaksın ve ondan sonrada dinlenmiş uykunu almış vaziyette direksiyon başında olacaksın. Bu mantık açısından mümkün değildir. Bu kadar çok saat çalışan bir kimse ayakta duramaz! 

Ha şayet zorlu beyin şoförü bu kadar çok saat ayakta durmuş ise Gines rekorlar kitabına girmiş olur. 
Evet Töre, şoförü için müracaat etsin ve Gines rekorlar kitabına girsin diyorum. Çünkü bunu başarmak mümkün olanın dışında bir şeydir. O yüzden tavsiyem o dur ki zorlu bu başarıyı dünyaya göstermiş olsun. 
Bir meclis başkan yardımcısının başarısı tabiyatıyle bizleri devlet ve millet olarak gururlandıracaktır. Bundan sonraki aylarda bunu ispatlayıp da rekorlara imza attırırlarsa devlet olarak ne kadar çalışkan ve ne kadarda dayanıklı olduğumuz bu şekilde ortaya çıkacaktır. Ne uyku isteriz, ne de dinlenme işte böyle bir yapımız var diyerek hem rumlar'ı da bu şekilde çatlatırız. 
Türkün gücü budur işte diyerek onlara göz dağı bile vermiş oluruz. Zaten Zorlu Töre, türklüğü ile övünen ve güçlü olduğunu her zaman da savunan bir kişi olarak bu şekilde bu başarıyı da ilan edebilir öyle değil mi? 
Ne olursa olsun hep ayakta durduğumuzu bu şekilde gösterebilir. Güç ve kuvvet budur diyebilir. 
Bakınız benim şoförüm bunu başardı diyerek diğer başbakan, bakanlar ve hele de meclis başkanı Teberüken'e de hava basa bilir bu konuda! 
Ben Zorlu Töre'nin yerinde olsam, hadi gelin yarışalım diyerek diğer makam sahiplerini bu 18 saati hanginizin şoförü kırabilir diyerek hepsini de bir ay boyunca yarışa davet ederim. Bu konuda da yarışı izlemek ve bir ay boyunca her makam şoförünün ayakta durduğunu kameraya alarak topluma izletmek ve şoförünün ne kadar da üstün ve de dayanıklı olunduğunu böylelikle göstermiş olur diyorum Zorlu bey. 
Ben olsam Zorlu bey, hadi derim, Halep oradaysa arşında buradadır diyerek hodri meydan çekerim. 
Bakalım ne diyecekler, ne yapacaklar. Yok efendim bu kadar çok saat çalışılmaz, bu saatler yazılıyor ki şoförün o ay için cebini doldursun diye. Bu fikirde senden çıktı diye iddia ediyorlar. Hele de birlikte bu parayı bölüşeceğiniz de iddia ediliyor. Hatta fikir babası sensin diye de söz ediyorlar. Bunun böyle olmadığını göster ve hadi gelin yarışalım diye mecliste bunun çağrısını yap bakalım ne diyecekler. Hele de o meclis başkanı Teberüken beye. Zaten o dur bu işi karıştıran ve karıştırıp da çamur bulamaya çalışan! 
Göster kendini Zorlu bey, çağır kendilerini bir ay bu yarışı yapmaya ve görsünler ki senin şoförün 18 saat değil, 24 saat bile nasıl ayakta dura bildiğini!
Hadi Zorlu Töre, göster kendini!
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.