1. YAZARLAR

  2. Alper Özsakınç

  3. Hoş geldin sevdiğim
Alper Özsakınç

Alper Özsakınç

Yazarın Tüm Yazıları >

Hoş geldin sevdiğim

A+A-

Bugün sevgililer günü, sevginin bir güne sığamayacağı ama bir güne sığınacağı, sıcak bir dokunuşun, demli bir çay tadında yudumlanacağı bu günde, her gün sevgi her gün hoşgörü diyerek, sevgili eşim funda için yazdığım bu şiiri tüm sevenlere ve seven kalplere armağan ediyorum.

Oysa buydu dediğim bir yaşanmışlığın sonuydu beni sana getiren, görmek istediğin gerçek yüzümle , tamda hayal kırıklıklarımın hayat çizgime karıştığı bugünde , kaybetmişliğimin ve suskunluğumun arifesinde.

Kısaca bitti kelimesi ile yanyanaydı hiç bitmeyecek sandığım umutlarım .

Ve bir gün bir dün geceyi alıpta gelmişken sen , beklediğim olmuştun , hiç tanımadığım hiç görmediğim ,sadece düşlerimde saklıyken , sensizliğe açken ,sen körfezin kokusuydun , koynumda kolun bir yudum su bir sokum.

Ah duygularımın tarifsiz kadını , gökkuşağının en güzel rengi , dağlarında nefeslendiğim, işte git dediğin yerdeyim yine , ahı var gençliğimin artık anla beni , anlaki ağarmasın karam , kapılsın rüzgarına , uçsun kelebekler , süsün olsun kırmızı gelincikler , sen olsun dünyam , bir sabah eteğinden düşsün senin gülüşün , söz verdiğin ilk sözün, bağrı yanık ovaların , olmazsa olmazı , evet biz kadar yakınız artık , son geçmişimin ilk geleceğisin bu gece , çıkmazım yolun sonunda sığındığım eflatun bakışlım , sen gelmiştin artık , hoş geldin sevdiğim hoş geldin eşim , bu gün  sevenlerin günüynüş hoş geldin sende  gülüm.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.