1. YAZARLAR

  2. Zafer Kurtuluş

  3. Hükümet edenler korkuyor!
Zafer Kurtuluş

Zafer Kurtuluş

Yazarın Tüm Yazıları >

Hükümet edenler korkuyor!

A+A-

Camilerde ilkokul çocuklarına kuran kursları veren şeriatçılar, o kadar ileriye gidiyorlar ki ülkede okul önlerine kadar iniyorlar. Okul önlerinde çocukları kandırarak onları tuzaklarına düşürmeye çalışıyorlar. 
Geçenlerde sarıklı, cübbeli hocalar, Girne Anafartalar Lisesinin önünde yer alıyor. Çocukları kandırmak ve de onları tuzaklarına düşürmek için bu şekilde okul önlerine dökülüyorlar. Ülkenin durumu gerçekten tehlikeli! 
Çağdaş laik ve de demokratik olarak görülen ülke ne acıdır ki bugün hızlı bir şekilde tarikat örgütleri tarafından kuşatılmış durumdadır. En büyük tehlike okulların önüne kadar yol almalarıdır. Bu tehlike bu şekilde artarak devam edeceğine benzer. 
Hala sultan ilahiyat okulunun kapatamayan zihniyet, onu denetleyeceğiz, bizim kontrolümüzde olacak diyen eğitim bakanı, ne acıdır ki ülkede yer alan sarıklı hocaları görmüyor bile! Ülkede hızla artan bu şeriatı nasıl olur da göremiyor bakanlık!
Tarikatların kol gezdiği ve de burada büyük tehlike oluşturdukları söz konusuyken, Cemal bakan bizlere çağdaş laik bir eğitimden bahsetsin istediği kadar, gidişat çağdaş eğitime değil, şeriat eğitime doğru gidiyor. 
Eğitim bakanı Cemal Özyiğit, ne bu böyle... Hocalar ava çıkmış gibi okulların kapı önlerinde çocuklara ulaşarak onları sapık düşüncelerine, her türlü oyunlarına alet edecekler. Özellikle erkek çocukları seçen bu sapık zihniyetler, onlarla cinsel ilişki kurmak ve nasıl ki o hasta sapık beyinli hocaların erkek çocuklarla ilişki yapmanın günah olmadığını söyleyenler ve onları tuzaklarına düşürenler, şimdi bizlerin içinde kaynıyorlar. Yetmedi Türkiye'de yaptıkları, şimdi de buraya kadar uzanacaklar. Çocuklara yapmadıkları pislik, yapmadıkları alçaklık kalmadı. Onlara cinsel tacizden tutunda ilişkiye kadar büyük pislik içinde olan bu sapık zihniyet şimdi de ülkemizde ve okulların önünde! 
Bunlara kim izin veriyor buraya girip de yuvalanmalarına? 
Belli ki onlara cesaret verenler var. 
Eğer ki yönetim izin vermese ülkeye girebilirler mi? 
Dini bu şekilde kullanan bu sapık ve de tehlikeli zihniyetler her zaman için küçük yaştan başlamak üzere çocukları seçip de geleceği bu şekilde tutsak altına alırlar. Cehaleti, cahilliği yaratırlar ve bu şekilde de kendi eğemenliklerin kurarlar.  insanlara karşı kullanılan en güçlü silahları dindir! Ve bu dini de kendi çıkarlarına göre biçimlendirerek yaymaya çalışırlar. Bu silah, beyini yıkayan ve tutsak alan en güçlü silahtır. Yobazlar zaten idaresini sürdürmek için bu yolu seçerek vaatler döker. Cennet vaat ederler. Bu dünya yalan derler. Yıkadıkları beyinlere ölümün kurtuluş olduğunu ve gerçek yol olduğunu söyleyerek onları istediklerinde ölüme rahatça gönderirler. Zikir yaparlar. Zincirlere vurulurlar. Allah Allah diyerek yerlerde tepinirler. Cinlere karşı savaş açarlar. Saçma sapan yalanlarla bugün ülkemizde toplanmış bulunuyorlar. Erkekleri hep tapılacak, onların önünde elpençe divan durulacak  güç sayarlar. Kadınlar, kızlar, onların eşyası, kölesidir her zaman! Onlara hiçbir zaman eşitlik özgürlük hakkı verilmez! Bunların bu sapık ve pis zihniyetleri ölümden sonra da devam eder. Kadınlar sizin cariyeniz olacak ve onlarlar güçlü şekilde ilişki yapacaksınız enerjiniz dört beygir gücünüz olacak, yalanlarını dökerler. Şeriatın başı liderleri olanlar, şatafatlı şekilde hayat sürerler. Beyinleri yıkarlar, tutsak alırlar ve bu şekilde her haltı da yerler. 
Ülke, gerçekten de büyük tehlike altındadır. 
Bu tehlikeye dur diyecek yönetim ne acıdır ki dur demiyor.
Neden?
Korkuları nereden?
Kimden korkuyorlar?

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.