1. YAZARLAR

  2. Klinik Psikolog Berrak Yörük

  3. Korona Sürecini nasıl avantaja çevirebiliriz
Klinik Psikolog Berrak Yörük

Klinik Psikolog Berrak Yörük

Yazarın Tüm Yazıları >

Korona Sürecini nasıl avantaja çevirebiliriz

A+A-

Korona sürecini nasıl avantaja çevirebilirsiniz, gün içinde neler yapıyorsunuz, bu süreçte keşifleriniz oldu mu hiç düşündünüz mü?

  • Eminim çalışma temponuzdan ya da bir türlü zaman bulamayışınızdan izlemek isteyip izleyemediğiniz bir çok program, belgesel veya dizi olmuştur. Bu süreç bunları gerçekleştirmek için aslında bizlere fırsat sunuyor. Zamanı yönetmek elimizdeyken merak ettiklerimize zaman ayırmak muhteşem bir fırsat.
  • Uzun zamandır düzenlemek isteyip düzenleyemediğiniz gardrobunuz olabilir. Mutfak dolaplarınız olabilir. Düzenleyebilmeniz için zaman sizin. Malum mevsim de değişiyor. Düzenlemenizin bitiminde kullanmadığınız giysilerinizi ve mutfak gereçlerinizi ihtiyaç sahipleri kişilere ulaştırmanız içinde bulunduğumuz süreçte eminim size ekstra bir mutluluk verecektir.
  • Hobilerinizi düşünün hobilerinizle ilgili Youtube kanalları keşfedip yeni yolculuklara başlayın… Arama yaparken yeni bir hobi edineceğiniz kanallara bile rastlayabilirsiniz.
  • Okumak için aldığımız sonrasında zamansızlıktan dolayı yarım kalmış ve ya hiç başlanmamış kitaplarınız olabilir evinizde. Bu kitaplara başlayabilir bitirebilir zamanınızı daha verimli geçirebilirsiniz.
  • Meditasyon yaptınız mı? Hiç denemediyseniz evde yapmanıza yardımcı olacak bir sürü eğitici ve yönlendirici var.  Evinizde deneyebilir sizdeki etkilerini gözlemleyebilir ve sonucunda meditasyon yapmaya devam edebilirsiniz.
  • Çalışıyorsanız iş yerinizdeki arkadaşlarınız ile  gün için de kısa sohbetler yaparak  belki de daha yaratıcı olacağınızı gözlemleyebilir yeni fikirler ve yani projeler üretebilir süreç bitiminde bu fikirleri projeleri yürürlüğe sokabilirsiniz.

Eminim sıraladığım maddeleri okurken sizlerinde aklına değişik fikirleri gelmiştir. Şimdi haraket zamanı.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.